top of page
 • Is afhaling mogelijk?
  Ja, het is mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel. Tijdens het afrekenen van uw bestelling kunt u de verzendwijze wijzigen naar "Afhaling in winkel". Hierdoor vallen de verzendkosten weg. Eenmaal uw bestelling klaar ligt, sturen wij u een bericht. Daarna kan u contact met ons opnemen voor de bestelling af te halen. Bij het afhalen moet u uw identiteitsbewijs en bevestigingsmail meenemen. Contact: gjm.pottery@gmail.com / +32 473 65 9876
 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Als u voor de optie leveren heeft gekozen, kan deze 2 tot 5 werkdagen onderweg zijn. Wij verzenden uw bestelling zodra deze klaar is. Het is mogelijk dat niet alle producten op voorraad zijn en deze nog geproduceerd moeten worden. Mocht dit het geval zijn, sturen wij u direct een mail met verdere details hoelang de productie zal duren en in welke termijn de bestelling naar u zal verstuurd worden. Heeft u voor de optie "Ophalen" gekozen, sturen u wij zo snel mogelijk een bericht/mail met de bevestiging dat u om uw bestelling kan komen. Wij sturen u daarbij ook de mogelijke tijdsloten wanneer u om uw bestelling kan komen.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de totale bestelling, deze wordt automatisch berekend bij het afrekenen van de bestelling. In de prijs van de verzendkosten zit o.a. de kost voor het versturen, administratieve kosten en de kost van het verpakkingsmateriaal. In onderstaande lijst staan de prijzen op basis van het gewicht. ​ België (Bpost): 0 - 5kg : €8,50 10kg en meer: €12,00 ​​ Nederland (PostNL): 0 - 10kg : €15,00 10kg en meer: €23,00 ​
 • Hebben jullie een fysieke winkel?
  Ja, wij hebben een fysieke winkel! Deze is gelegen te Jabbeke, Oude Stokerijstraat 14. Bezoek aan onze winkel is mogelijk op afspraak.
 • Verzendwijze
  Alle bestellingen worden zo goed mogelijk ingepakt, zodat kans op breuk niet mogelijk is. Hiervoor gebruiken wij luchtkussens, gekreukeld papier of bubbelplastiek. Wij werken samen met Bpost om uw bestelling te verzenden naar België en met PostNL om te verzenden naar Nederland.
 • Orderbevestiging
  Geen orderbevestiging ontvangen? Waarschijnlijk is deze mail dan in je ongewenste mail / spam terecht gekomen. Controleer dit even, wanneer je ze niet ontvangen hebt neem dan contact met ons op. Na het plaatsen van je order ontvang je een mail ter bevestiging, en wanneer jouw bestelling verzonden is sturen we hier een bevestiging van.
 • Retourneren
  Het retourneren van producten kan binnen de 14 dagen aangemeld worden, onder de vermelding van het bestelnummer via gjm.pottery@gmail.com of het contactformulier. ​ De verzendkosten en het risico van de verzending zijn ten laste voor de klant. Het product dient onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Wanneer het product onbeschadigd bij ons toekomt, betalen wij u binnen de 14 kalenderdagen terug. Meer informatie vindt u terug onder "Verzenden & retourneren" of contacteer ons.
bottom of page