top of page

Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestelling worden verzonden in een kartonnen doos met daarin noppenfolie. We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw producten onbeschadigd bij u toekomen. De bestelling kan ongeveer 1 tot 3 werkdagen onderweg zijn als wij alle producten op voorraad hebben. Mochten we niet alles in voorraad hebben, houden we u zeker op de hoogte wanneer de bestelling klaar is en verzonden kan worden.

Wij werken samen met Bpost in België om uw bestelling te versturen en in Nederland werken wij samen met PostNL. Wij maken gebruik van de verzendwijze met garantie, zodat wij met een gerust hart het pakje kunnen versturen. We doen er alles aan om het te vermijden, maar moest uw bestelling toch beschadigd toekomen, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de totale bestelling, deze wordt automatisch berekend bij het afrekenen van de bestelling. In de prijs van de verzendkosten zit o.a. de kost voor het versturen, administratieve kosten en de kost van het verpakkingsmateriaal. In onderstaande lijst staan de prijzen op basis van het gewicht.

België (Bpost):

  • 0 - 10kg : €8,50

  • 10kg en meer: €12,00

Nederland (PostNL):

  • 0 - 10kg : €15,00

  • 10kg en meer: €23,00

Retourneren

Is de bestelling niet volledig naar wens, dan is het mogelijk om binnen de 14 dagen (een deel van) de bestelling terug te sturen. Dit is mogelijk binnen de termijn van 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product, hierbij zonder opgave van een motief of zonder een extra betaling.

Mocht u het product willen retourneren, stuur ons dan via e-mail. Het retourneren van een product kan enkel indien deze niet beschadigd is, niet gebruikt is en redelijkerwijs de verpakking nog intact is. De verzendingskosten en het risico van het terugsturen van een product zijn ten laste van de klant. Het is ook mogelijk om naar onze winkel te komen om de producten om te ruilen.

 

Eenmaal bij ons in goeie staat toegekomen, betaalt GJM Pottery binnen de 14 kalenderdagen het aankoopbedrag van de producten terug. Indien de producten beschadigd aankomen bij GJM Pottery, heeft de klant geen recht op omruiling, terugbetaling of eender welke vorm van schadevergoeding.

bottom of page